Прес-реліз Heimtextil

Прес-реліз

Heimtextil

Міжнародна виставка домашнього текстилю і тканин для оформлення інтер'єрів Франкфурт-на-Майні, 9-12 січня 2018

Heimtextil 2018: найважливіша платформа для меблевих тканин та оббивних матеріалів

В холі 4.2 буде представлена розширена пропозиція оббивних тканин для меблів Текстильні рішення для архітекторів, що набувають актуальності

На виставці Heimtextil 2018 асортимент меблевих тканин та оббивних матеріалів буде значно розширений. Перш-за-все, це зумовлене тим, що за останні роки спостерігається значне збільшення кількості якісних постачальників меблів та оббивних тканин. Прогнозують, що цей розвиток буде продовжуватись і в 2018 році. Таким чином, виставка Heimtextil, яка відбудеться 9-12 січня 2018 року, продовжує розширювати свою лідируючу позицію, як найважливіше місце міжнародної зустрічі в цій галузі.

Виставка Heimtextil 2018 пропонує також широкий вибір декоративних тканин, які будуть представлені в п’яти холах (3.0,3.1,4.0,4.1 та 4.2). В оновленому холі 4.2 відвідувачі знайдуть розширений спектр товарів та послуг цього направлення.

В холі 4 свою продукцію представлять понад 400 відомих брендів. Саме тут ви матимете можливість ознайомитись з новинками від «Deltracon» та «Muvantex» з Бельгії, а також від «Loro Piana» та «Tali». Вперше у 2018 році у виставці Heimtextil будуть представлені такі відомі бренди, як «Archroll», «Bill Beaumont Textiles» та «Chess Designs» з Великобританії, «Blom Lina Maria» з Фінляндії, «Cancelli» з Італії, «Erotex» з Ізраїлю, «Green Street Fabrics» з Бельгії, «Pro Loom» з Німеччини, «Samac» з Італії та такі іспанські бренди, як «Sankrin World» та «Textil Roig».

Хол 4.2: меблеві тканини та оббивні матеріали для контрактного бізнесу

Для дизайнерів та архітекторів у холі 4.2 буде запропонований великий вибір концептуальних рішень. В рамках Interior.Architecture.Hospitality Expo відвідувачі з сектору контрактного бізнесу матимуть змогу на власні очі побачити безліч функціональних ідей для інтер’єрного дизайну. Наприклад, текстиль з акустичними функціями чи тканини зі спеціальними абразивними властивостями.

Організатори Interior.Architecture.Hospitality Expo запрошують відвідувачів прийняти участь у спеціальних екскурсіях по виставці та відвідати лекторій, розташований у холі 4.2. Ці заходи відбудуться за підтримки таких інформаційних партнерів: журнал «AIT», журнал «Allgemeine Hotel-und Gastronomie-Zeitung (AHGZ)», Асоціація німецьких архітекторів / дизайнерів інтер'єру (Bundesverband der Innenarchitekten), «Тhe industry promoter hotelforum» та онлайн-платформа World Architects.

Окрім лекторію для контрактного бізнесу, на відвідувачів виставки чекатиме не менш захоплива подія, організована спільно з компанією «Trevira» (Німеччина) : вперше за декілька років на одному майданчику відвідувачі матимуть змогу ознайомитись з трендами таких відомих брендів, як «Baumann Dekor», «Engelbert E. Stieger», «Fidivi Tessitura Vergnano», «Georg und Otto Friedrich», «Getzner Textil», «Jenny Fabrics», «Johan van den Acker Textielfabriek», «Mattes & Ammann», «Mersem Teksil», «Pugi R.G.», «Spandauer Velours», «SR Webatex / Getzner Textil», «Swisstulle», «Teksko Kadife Kumas», «Tessitura Mario Ghioldi & C», «Torcitura Fibre Sintetiche», «Torcitura Lei Tsu», «Vlnap», «Wagenfelder Spinning Group» та «Wintex».

Хол 3.0: Європейські виробники текстилю та постачальники шкіри

У холі 3.0 на відвідувачів чекатимуть близько 50 виробників текстилю, які залюбки продемонструють свої нові колекції та проконсультують всіх бажаючих. Також не залишаться без уваги презентації новинок від таких компаній: «Alhambra / Tormes Design» та «Zeconzeta & Conzeta» з Іспанії, «Damaceno & Antunes» та «Evo Interior Fabrics» з Португалії та «Fryett's Fabrics» з Великобританії. Також на виставці після декількарічної перерви візьмуть участь італійські компанії «CTA» та «Tolino».

Організатори Heimtextil зазначають про цьогорічне збільшення експонентів зі шкіряною продукцією. У 2018 році на відвідувачів чекатимуть такі компанії, як «Ehrlich Leder»,» Jos. Schreyeck Inh», «Wilhelm Funke», «Futura Leathers», «Gruppo Mastrotto» та «Prodital Italia».

Вражаюча кількість виробників з Азії

Всі три поверхи в холі 6.0 будуть належати експонентам з Азії, які представлять найширший асортимент своєї продукції. Саме тут оптові байери та дистриб’ютори зможуть заключити безліч контрактів на постачання у будь-яких об’ємах. Крім цього, для роздрібних покупців учасники також пропонують різноманітний асортимент тканин, навіть з гравіюванням торгової марки.

На виставці Heimtextil 2018 на відвідувачів чекатиме величезний вибір якісних меблевих тканин та оббивних матеріалів напряму від виробників. Ця найважливіша подія року в галузі текстилю, яка стане місцем зустрічі для ринку текстилю та контрактного бізнесу.

Більше інформації про виставку Heimtextil:

www.heimtextil.messefrankfurt.com

www.heimtextil-theme-park.com

www.heimtextil-blog.com

www.facebook.com/heimtextil

www.twitter.com/heimtextil

www.youtube.com/heimtextil

www.instagram.com/heimtextil

Інформація про глобальні текстильні виставки під брендом Messe Frankfurt: www.texpertise-network.com

З питань участі та відвідання виставки звертайтесь в офіційне представництво Messe Frankfurt в Україні

ТОВ «Парус Експо Медіа»

Вул.Пимоненка 13, корп.6а, оф.17, Київ, 04050, Україна Тел: +38 044 484-68-71,